Nutrition Data

Nutrition Data

Jag själv jobbar med det absolut bästa programmet på marknaden när det kommer till kost och träningsprogram. Det underlättar vardagen för PT:en, kostrådgivaren, dietisten och framförallt för kunderna som man jobbar med.
Jag har även fått den ädla uppgiften att förmedla programmet till er som behöver ett grymt verktyg som optimerar er vardag med era kunder. Om ni är intresserade av att köpa eller testa programmet hör ni av er till  henric@nutritiondata.se Så skall jag hjälpa er vidare med information om programmet och alla dess styrkor.


Information om Nutrition Data

Nutrition Data är ett professionellt kost- och näringsberäkningsprogram för dig som arbetar som dietist, kostrådgivare eller personlig tränare. Programmet ger en lättöverskådlig och ingående analys av kostvanor, näringsbalans och fysisk aktivitet samt möjlighet att kommunicera med och ge praktiska råd till kunderna.


Tidsbesparande klienthantering
För att få koll på kundens mat- och motionsvanor låter du kunden registrera måltider och träning från sin mobil, surfplatta eller dator.


Lättavlästa och anpassningsbara näringsdiagram
När registreringen är klar så går du enkelt in och ser vad kunden har ätit, hur mycket kunden tränar samt läser kommentarer och läser av näringsdiagram.


Färdiga kost- och träningsupplägg
Du ger praktiska råd genom att skicka ut måltidsscheman med tips på hälsosamma måltider och motionsscheman med förslag på fysiska aktiviteter. Du kan även skicka video till din kund om hur övningen skall göras. Nutrition Data innehåller även en stor bildbank på övningar som du enkelt delar med dig till din kund.
Receptsamling och meddelandefunktion
Motivera och inspirera dina kunden genom att skicka ut peppande meddelanden och tips på goda och nyttiga recept.


För dietister och nutritionister
Nutrition Data är ett effektivt hjälpmedel när man ska ge råd till patienter som diagnostiserats med sjukdomar där kostförändringar är en viktig del i behandlingen. Databasen innehåller förutom ett stort antal livsmedel även kosttillägg och sondnäring.


För kostrådgivare och personliga tränare PT
Programmet är ett oumbärligt verktyg för att hjälpa kunden gå ner eller upp i vikt, förbättra sitt näringsintag eller prestera bättre i sin idrott.


Vid kostundersökningar och forskning
Nutrition Data är ett lättarbetat och effektivt verktyg vid olika kostundersökningar och forskningsstudier. Exempelvis används programmet av Karolinska Institutet.