Personlig träning & Kost

KOSTRÅDGIVNING
För att du skall nå ditt mål måste du veta hur du skall äta. Visste du att 70 % av ditt resultat kommer ifrån hur du äter? Det är egentlige inte så ”himla” svårt att lyckas med det här som kallas för kost. För många är kosten förknippat med krångliga dieter där man mer eller mindre bara skapar ångest och förvirring. Och det tycker jag helt klart är värdelöst. Det är dags att vi avdramatiserar det hela! Låt mig hjälpa dig att ge dig de rätta nycklarna och verktygen om hur du skall lyckas!

Klicka HÄR för att komma till priser


PERSONLIG TRÄNING
Ibland behöver man helt enkelt lite hjälp att nå sina mål. Ditt mål kan vara allt från att gå ner 5 kilo, orka springa 3 km, göra en armhävning, orka spela fotboll med ditt barn eller barnbarn. Målet behöver inte alltid vara sky high och orimligt. Du behöver bara en strategi och delmål för att komma fram till ditt slutmål. Bara viljan och målet finns där så skall jag göra allt jag kan för att guida dig till just ditt mål! Hur litet eller stort det än må vara. Det är trots allt du som är chefen över dina mål!
Första mötet är alltid kostnadsfritt. Här focuserar och analyserar vi just på dig för att optimera resultatet för din träning.

Klicka HÄR för att komma till priser


PT-FÖR2 & PT-GRUPP
Känner du dig mer motiverad att träna tillsammans med någon, så är detta alternativ riktigt grymt! Varför inte nå målen tillsammans? Jag kan bygga upp träningen på många olika sätt. Allt ifrån enstaka pass till periodiserad träning under en längre tid. Ni har kanske ett mål tillsammans som ni vill uppnå och behöver hjälp för att komma dit. Då är detta allternativ spot on för er!
Inga mål är för stora eller för små. Hitta ett par likasinnade så kör vi!

Klicka HÄR för att komma till priser