PT – FÖRETAG
Här gör vi skäl för ordet friskvård! Många företag har det på sin agenda. Men det blir oftast bara tafatta försök till att komma igång och verkligen göra något ordentligt av just friskvården i företaget. Låt mig komma ut till ert företag och kryddar upp er arbetsdag, kick off eller konferens! Eller varför inte låta det bli en mer kontinuerlig friskvårdstimme i veckan! Jag anpassar träningen till ert behov. Ni väljer hur ni vill ha det helt enkelt!
Kontakta mig på info@pthenric.se Så skall jag berätta mer.


FÖRELÄSNING
Vi pratar om vanligt förekommande misstag och skrönor. Vad är egentligen en sund kosthållning, livsstil och träning?
Här pratar jag om de största misstagen som man oftast gör. Och om hur man kan förhindra att falla i samma fälla som vanligt. Jag vill få både dig och företaget friskare och på så sätt minska frånvaron och sjukskrivning. Visst låter det otroligt. Och det bästa av allt. Inga mediciner behövs för att lyckas!
För mer info om mina föreläsningar klicka HÄR
Kontakta mig på info@pthenric.se Så skall jag berätta mer.